tisdag 8 juni 2010

Dyr persilja och bakvänd keps

Fick ett kuvert med persiljefrö från SBAB i posten idag. Jättesnällt! Med tanke på hur mycket jag betalt i ränta till dem över åren, måste detta vara den dyraste ört någonsin.

Men nog om gröna örter.

Pojkar i yngre tonåren och Bruce Springsteen. Där har ni de enda som överhuvudtaget har rätt att bära keps bakåfram. Skulle gärna se att tonåringarna lät bli, men hellre bakvänd keps i ett par år, än massmördare senare i livet.

Själva vitsen med en keps är ju skärmen, som skall skydda mot sol å annat störande (män i bakvänd keps t.ex.). Vänder man på den försvinner hela idén med keps, då vore det bättre med en skärmlös mössa.

Det är ju endast de totalt stillösa som skulle komma på idén att vända kepsen (tyska idrottsmän är överrepresenterade i denna grupp).

Snälla, sluta genast, inte minst för er egen skull, ni ser ut som idioter.

Måste bara nämna färskpotatis också. Jag hör till kategorin dårar som mer än gärna betalar 100kr kilot för att få äta färskpotatis så tidigt som möjligt (bara den är svensk), men tänk er om motsvarande prisskillnad (runt midsommar brukar ju potatisen reas ut för 99öre/kg) skulle finnas på t.ex. mjölk eller tonfisk på burk. Färsk tonfisk på burk som primör skulle då kosta 495kr/burk (tror jag, har naturligtvis ingen aning vad en sådan vara kostar). Om Mat-Tina skulle lovorda denna delikatess, skulle alla medelsvenssons genast betala skyhöga priser för tonfisk.

Sköt om er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar