onsdag 16 februari 2011

Hur tänkte ni nu staten?

Man undrar hur många år med en vettig envåldshärskare som skulle behövas för att få ordning på lagar och regler i Sverige.

Som god samhällsmedborgare sitter jag naturligtvis i styrelsen för vår bostadsrättsförening. Detta främst för att lära mig hantera besvärliga människor och regler (och för att så småningom få fram ett beslut om en bra grillplats på innergården).

Nu till det roliga. Högst upp i vår fastighet och i grannfastigheterna finns ett antal lägenheter med terrass. Dessa terrasser är rätt rymliga och på samtliga har det byggts inglasade uterum på en del av ytan, knappt synliga från gatan. Nu visar det sig att det saknades bygglov för dessa utbyggnader (NCC eller någon annan har klantat sig) och i ett brev från nån jävla myndighet hotas det nu med att uterummen måste rivas. Någon har alltså retat sig på dessa osynliga uterum och klagat hos nämnda myndighet. Hur tänker ni, har ni inget bättre för er? JÄVLA IDIOTER!

Frågan är bara vilket som är dummast, att behöva bygglov för att glasa in en del av en terrass man äger, eller att någon stackare har varit avundsjuk å klagat?

Vet inte, men dumt är det!

På tal om vettig envåldshärskare, tror jag C-P Bernadotte skulle bli en utmärkt kung...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar