tisdag 13 juli 2010

Hur tänker SMHI egentligen?

Vad är det som händer? Finns det ingen som helst rim och reson i det här landet. Det skall inte vara 30 grader varm i Sverige, aldrig! Svensk sommar är 20-22 grader, växlande molnighet och en hel det regnskurar. Sådär lagom risigt väder att man uppskattar en fin solig dag.

Men jag skall inte klaga, det finns ju massor av användbara tips om hur man klarar värmen. En vän läste högt från Aftonbladets hemsida (gratis på nätet alltså, ingen vid sina sinnens fulla bruk skulle väl betala för aftonbladet) om 7 tips för att sova bättre i värmen. Ett tips var att ha svalt i sovrummet, gärna runt 18 grader. -HUR JÄVLA LÄTT ÄR DET NÄR DET ÄR 30 GRADER UTE?

Ett annat tips var att öppna ett fönster. SMART, RIKTIGT JÄVLA SMART!

Ok, håller man på Mona Sahlin kan ju inte IQ'n vara så hög.

På tal om Mona, fick hon ju en hel del gratis nu när idioten Littorin bestämde sig för att avgå mitt i valrörelsen. Hur faan tänker karln? Trodde han att det skulle vara lätt att vara minister?
Det kan ju inte vara särskilt svårt, såvida man inte är stats eller finansminister, vilket leder oss in på den allmänna kompetensen hos politiker. Den är låg, mycket låg. Jag har mina sympatier åt det liberala hållet, låt folk sköta sig själva å sluta med allt överförmynderi. Det finns emellertid inget liberalt parti i Sverige, så jag tvingas att rösta på något av allianspartierna, och där dräller det inte direkt av kompetens (Bortsett från Stats och Finansministern då). Det skrämmande är att den andra sidan är 1100 gånger värre. Innan ni röstar på Mona, fundera på om ni skulle vilja ha henne som chef på jobbet. Inte det? Rösta då på någon annan! Om alla röstberättigade ställde sig denna fråga och svarade ärligt och sedan röstade därefter, skulle alliansen få 100% av rösterna.

Hoppas inte värmen håller i sig ända till valet, då riskerar man att rösta fel p.g.a. solsting

Sov gott...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar